fbpx

“Szarvas megér egy kitérőt, arra pedig, hogy vajon a hely belekerül-e a következő évi Michelin-kalauzba, már most érdemes fogadásokat kötni.” – Borsmenta

A szarvasi Újváros Bisztró már a Borsmenta nyitóoldalán is! Szabó Edit, az ország népszerű gasztro portálja képviseletében még a nyár végén látogatott el hozzánk. Újvárosi kulináris utazásáról és bisztrós tapasztalatairól az online magazinban tett közzé most egy olvasmányos, ám minden mondatában elismerő cikket.

Mint írja, “(…) az utóbbi hónapok egyik legizgalmasabb, leginnovatívabb és minden kétséget kizáróan legígéretesebb vendéglátóhelye, az Újváros Bisztró.”
Szívmelengető soraiban említést tesz a hely minden részletében kiterjedő egyediségére, melyben érezhetően a profizmus és a színvonal az értékmérő.
A borászok barátjaként ismert szakember megítélése szerint bisztrónk kínálata ételek és italok viszonylatában is kifogástalan, merész mégis tökéletes borpárosításokkal találkozott nálunk. A kiszolgálás minősége párját ritkítja, mely rendkívül előzékeny, szakszerű, ugyanakkor fesztelen.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Cím: 5540 Szarvas, Arborétum utca 2.

Telefon: +36 20 440 4444

Asztalfoglalás: itt

Közösség: Instagram | Facebook