A szarvasi Holt-Körös festői környezetében épült exkluzív Újváros Bisztró keresi leendő munkatársát. Célunk egy olyan elegáns vendéglátóhely megalkotása volt, ahol vendégeink jól érzik magukat akár egy kávé melletti beszélgetésre ugranak be vagy szeretnének elfogyasztani vacsora mellé egy különleges koktélt, illetve bortételt. Csapatunkba olyan tagot keresünk, akivel közösen képviselhetjük az Újváros Bisztró életérzést.
Karrier
Ne maradjon le álmai állásáról!
A fényképes önéletrajzát, fizetési igény és pozíció megjelölésével legkésőbb idén december 31-ig a következő címre kérjük küldeni: info@ujvaros-bisztro.hu
A meghirdetett állásra az alábbi űrlap kitöltésével is jelentkezhet.
Nyitott pozícióink
Étterem
Üzletvezető
Feladatok:
• üzleti terv elkészítése, azok egyeztetése a tulajdonosokkal
• kínálat megtervezése, étlapok összeállítása a séffel
• egyedi rendezvények szervezése, ezek tervezésében való részvétel
• készletek nyilvántartása, azok alakulásának ellenőrzése
• elégedettség folyamatos figyelése a kiszolgálásra és a kínálatra vonatkozóan
• élelmiszerbiztonsági és higiéniai szabályok betartása
• dolgozók munkarendjének, beosztásának kialakítása
• költségek alakulásának elemzése, költséghatékony gazdálkodás tervezése
• hatóságokkal való tárgyalás az egészségügyi, közigazgatási, és biztonsági feltételek biztosításáról, előírások betartásának garantálása
• részvétel a személyek felvételében, képzésében
Elvárások:
• 3-5 éves vezetői tapasztalat
• kiváló szervezési, vezetési és kommunikációs készség
• tapasztalat költségvetések készítésében, rendezvények szervezésében
• vendégcentrikus szemlélet
• aktív, legalább középszintű angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
• kiemelt bérezés, fizetett szabadság
• szakmai továbbképzés
• stabil, kiszámítható munkarend
• stabil, megbízható céges háttér
• együttműködő, szakmailag képzett, fiatalos csapat
Munkavégzés helye: Szarvas, Arborétum utca 2.
Ennél az álláslehetőségnél a fényképes önéletrajzokat a következő címre kérjük küldeni: szinnepusztaiszilvia@ujvaros-bisztro.hu
Bartender
Feladatok:
• alkoholos és alkoholmentes koktélok készítése és díszítése
• személyre szabott italok készítése
• bár rendben tartása
• vendégek udvarias, a bisztró színvonalának megfelelő kiszolgálása
Elvárások:
• 1-3 év hasonló munkakörben és környezetben szerzett tapasztalat
• italismeret
• igényes, tiszta munkavégzés
• előnyt jelent a Fruitsys ismerete
• előnyt jelent éttermi-társalgási szintű angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
• kiemelt bérezés, fizetett szabadság
• szakmai továbbképzés
• kiszámítható munkarend
• stabil, megbízható céges háttér
• együttműködő, szakmailag képzett, fiatalos csapat
Munkavégzés helye: Szarvas
A fényképes önéletrajzokat a következő címre kérjük küldeni: info@ujvaros-bisztro.hu
Felszolgáló-pincér
Feladatok:
• az étteremvezető irányításával a napi felszolgálási teendők ellátása
• rendelések gyors, pontos felvétele
• vendégek udvarias, a bisztró színvonalának megfelelő kiszolgálása
Elvárások:
• minimum 3 éves releváns felszolgálói tapasztalat
• vendégcentrikus szemlélet
• nyitottság a borok, spiritek világára
• hajlandóság a hétvégi és ünnepnapi munkavégzésre
• előnyt jelent társalgási szintű angol nyelvtudás
Amit kínálunk:
• kiemelt bérezés, fizetett szabadság
• szakmai továbbképzés
• kiszámítható munkarend
• stabil, megbízható céges háttér
• együttműködő, szakmailag képzett, fiatalos csapat
Munkavégzés helye: Szarvas
A fényképes önéletrajzokat a következő címre kérjük küldeni: info@ujvaros-bisztro.hu
Konyha
Konyhai kisegítő
Feladatok:
• szakácsok munkájának segítése
• konyhai előkészítő munkák (zöldségek pucolása, szeletelése)
• edények és konyhai eszközök mosogatása, tisztán tartása
• konyha és munkaterület rendben tartása
Elvárások:
• megbízhatóság és precizitás
• jó fizikai terhelhetőség
• rugalmasság és csapatmunkára való hajlandóság
• előny, de nem feltétel: hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
Amit kínálunk:
• versenyképes fizetés
• barátságos, támogató munkakörnyezet
• stabil, hosszú távú munkalehetőség
• étkezési lehetőség az étteremben
Munkavégzés helye: Szarvas
A fényképes önéletrajzokat a következő címre kérjük küldeni: info@ujvaros-bisztro.hu
Szakács
Feladatok:
• ételeink magas színvonalon, neves tanácsadó séf segítségével történő elkészítése
• konyhafőnök munkájának támogatása
• nyersanyagok előkészítése, feldolgozása
• konyhai berendezések üzemeltetése és a gépek, eszközök felelősségteljes használata
• a magas higiéniai követelményrendszer betartása
Elvárások:
• minimum 3 éves releváns szakács tapasztalat
• valódi küldetéstudat a szakmában
• vendégcentrikus szemlélet
• precizitás és lojalitás
Amit kínálunk:
• kiemelt bérezés, fizetett szabadság
• szakmai továbbképzés
• kiszámítható munkarend
• stabil, megbízható céges háttér
• együttműködő, szakmailag képzett, fiatalos csapat
Munkavégzés helye: Szarvas
A fényképes önéletrajzokat a következő címre kérjük küldeni: info@ujvaros-bisztro.hu
Jelentkezzen az állásra