fbpx

Kulináris célpontként Magyarország térképére felkerült szarvasi étterembe – az Újváros Bisztróba – látogatott Vajda Pierre, a gasztro nagyágyú

Vajda Pierre, az ország neves ételkritikusa, a szarvasi Újváros Bisztróba látogatott. A kulináris vizit oka a bisztró exkluzív menüje volt. Élményeiről az ország egyik leglátogatottabb hírportálja, az Index.hu hasábjain megjelent összefoglalójában ír, mely nemrégiben olyan előkelő vendéglátóhelyeket vett górcső alá, mint a budapesti Onyx és Felix éttermek.
A híres gasztro esztéta elismeréseként elhangzanak az „ügyes összeállítás”, a „vagány fogás”, az „elválaszthatatlan páros”, az „új dimenziókba emelés” és a „telitalálat” szókapcsolatok.
A degusztátor nagyágyú nem átallotta kipróbálni a különleges kávétételeinket sem. Kávékalandjait értékelve a következőket írta: “a virtigli kávé megszállott jó helyen jár, itt megkaphatja azt, amit az egész megyében sehol. Szarvas lett errefelé a kávé fővárosa”.
A prominens gasztro szakértő írása záróakkordjaként arra a megállapításra jut az Újváros Bisztrót illetően, hogy “ minden túlzás nélkül kulináris célpontként is felkerülhet a térképre”.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Cím: 5540 Szarvas, Arborétum utca 2.

Telefon: +36 20 440 4444

Asztalfoglalás: itt

Közösség: Instagram | Facebook