Események

Közzétéve: 2024.02.19.

2 SÉF, 2 VACSORA
PILTZ ZOLTÁN X KUN PÉTER

2024. MÁRCIUS 8-9., 18:30

Az Újváros Bisztró séfjét, Piltz Zoltánt és az általa megálmodott fogások kompozícióját már megismerhettük. Zoli rendszerint olyan tányérokat alkot, melyek merész módon térnek el a hétköznapi ízektől, mégis megtartják az alapjaiban ismerős vonásokat. Fogásait a precizitás és a folyamatos fejlődés ösztönzi, ami minden kóstolás alkalmával tökéletesen érezhető.

Azonban készültünk most egy csavarral: az est folyamán megalkotott fogások két kimagasló séf egyedi szemléletét ötvözik.
Vendégséfünk, Kun Péter a Góré étteremben megalkotott koncepciójával ért el Michelin ajánlást és a KP Burger étteremlánc tulajdonosa. Az újítások és a fine dining vonal specialistája.

A két konyhafőnök összefogása és szakmai múltjuk minden tudása kelti életre az est folyamán kínált 5 fogásos kóstoló menüsort, melynek keretein belül a magyar konyha különleges ízei kerülnek előtérbe fine dining stílusban.

A fogások mellé tételenként, opcionálisan általunk ajánlott különleges italpárosítást kínálunk.

Az est ára: 24.900 Ft/fő

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2024.01.26.

ÚJVÁROSI STEAK EST

2024. FEBRUÁR 23., PÉNTEK 19:00

Az est folyamán kínált prémium steak-ek alapanyagai, azok a ritkaságszámba menő magas márványozottságú marhahúsrészek, melyeket az ország kiemelkedő minőségű állománnyal rendelkező gazdasága szolgáltat nekünk. Séfjeink minden egyes tételt a legnagyobb szakértelemmel készítik el, hogy azok megőrizzék koncentrált ízüket, illetve puha textúrájukat.

A steak menü ára: 24.900 Ft/fő.

A fogások mellé tételenként, opcionálisan általunk ajánlott különleges whisky és vörösbor párosítást kínálunk.

A helyek száma limitált, 40 főig tudunk fogadni jelentkezéseket.
Várunk mindenkit szeretettel!

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2024.02.02.

VALENTIN-NAP

2024. FEBRUÁR 14., SZERDA

Töltsd az év legromantikusabb napját kedveseddel a Holt-Körös legszebb kilátást nyújtó fine bisztrójában. Ünnepeljétek szerelmeteket, amig mi biztosítjuk a különleges gasztro élményt figyelmes kiszolgálás kíséretében.

Limitált, 30 főig foglalható exkluzív ebéd / vacsoraajánlatunk
Előétel: Osztriga, salsa, koriander
Előétel: Szívsaláta, zöldfűszer mártás, szardella
Leves: Zellerkrémleves, alma, fűszeres dió
Főétel: Zöldséges ravioli, aszalt barack, sáfrány /vagy
Főétel: Pecsenye kacsamell, polenta, mandula, gránátalma
Desszert: Csokoládé rózsa

A Valentin-napi menü ára 14.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.12.08.

ÚJVÁROSI SZILVESZTER

2023. DECEMBER 31., 19:00-01:00

Búcsúztassuk együtt a 2023-as évet az Újváros Bisztróban. Megújult étlappal és meglepetés szilveszteri fogásokkal várjuk vendégeinket.

Közzétéve: 2023.11.15.

CHAMPAGNE KÓSTOLÓ

2023. DECEMBER 08., PÉNTEK 19:00

Újvárosi élményeink sorát egy igazán különleges champagne kóstoló esttel folytatjuk.

Az egyik legrégebben alapított 1730 óta működő Chanoine Frères pezsgőház által forgalmazott Tsarine Champagne tételek kerülnek bemutatásra:
– Cuveé Premium Brut
– Rosé Brut
– Cuveé Orium Extra Brut
– Premier Cru Brut
– Blanc de blancs
– Tzarina

A Tsarine pezsgőház története szorosan kapcsolódik az orosz cárnőkhöz és a francia pezsgőhagyományokhoz. A “Tsarine” név az orosz cárnők méltóságát és báját tükrözi, tisztelettel adózva Elisabeth Petrovna előtt, aki hazájában a 18. században népszerűsítette Franciaországot. A Tsarine pezsgőben összeforr a francia pezsgőművészet eleganciája és az orosz történelmi méltóság, így teremtve meg a kivételesen minőségi pezsgők egyedi karakterét.

Az est fogásai:
Előétel: Kacsamáj, kaviár, szőlő, karfiol
Főétel: Roston csirkemell, szarvasgombás rizottó
Desszert: Fehércsokis pohárkém, ananász, lime

Az est ára, mely tartalmazza az összesen 6 tételes champagne kóstolót, illetve a vacsorát: 49.900 Ft /fő

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.10.06.

EGLY BOREST

2023. OKTÓBER 27., PÉNTEK 19:00

Újvárosi élményeink közül most az Egly borestünket ajánljuk vendégeink figyelmébe.
Ezen az októberi péntek estén bisztrónk a sümegi pincészet borait mutatja be, melyek egyúttal a Balaton-felvidéki borkultúra reneszánszát is jelentik.

A díjnyertes pincészet tulajdonosa és borásza, Egly Márk, valamint Póta Richard, sommelier az alábbi bortételeket vonultatják fel:
– Egly Vároldal Brut Nature 2021 – pezsgő
– Egly Tethys 2022 – fehérbor
– Egly Vesperas 2022 – fehérbor
– Egly Narancsbor 2022
– Egly Rozé Pét-Nat 2022
– Egly Kékfrankos 2021
– Egly Arridens 2022 -vörösbor

Első őszi exkluzív borestünkre várjuk mindazokat, akik szívesen felfedeznék a természetes sümegi borok világát egy igazi gourmet-kaland keretében vendégváró falatokkal, kivételes borsorral és egy háromfogásos vacsorával.

Ám azoknak is érdemes asztalt foglalni erre a péntek estére, akik remek társaságban, jó hangulatban beszélgetve eltöltenének pár kellemes órát az Újváros Bisztró stílusos környezetében és szívesen fogyasztanák étlapunk egyik lehengerlő fogását.

Az est fogásai:
Vendégváró falatok
Előétel: Körtés sárgadinnye saláta
Főétel: Nyúlcomb, fehérboros vajas szósszal
Desszert: Csokis pohárdesszert rozmaringos barackraguval

A borest ára, mely tartalmazza az összesen 7 tételes borkóstolót, illetve a vacsorát: 25.000 Ft/fő.

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.09.04.

DIPLOMATICO RUM MASTERCLASS

2023. SZEPTEMBER 22., PÉNTEK 19:00

Az őszi szezon indulását a világhírű Diplomatico rumok kóstolásával kezdjük meg. Vendégváró falatok, szakértő vendég, 5 különleges rum tétel, fantasztikus főétel és egy különleges mangós desszert várja vendégeinket.

Részvételi díj: 22.500 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díjat számítunk fel.

Schok Norbert
Vendégünk Shock Norbert, aki a Diplomatico rum márka nagykövete, valamint a Bártender Szövetség elnöke. Specifikus masterclass keretein belül megosztja vendégeinkkel azokat a lenyűgöző érdekességeket és tudnivalókat, amelyek elénk tárják a rumkészítés művészetét, valamint a kóstolt rumok elkészítési folyamatait. Az este folyamán lehetőség nyílik egy tapasztalt szakértővel mélyebben megismerni a Diplomático márkát és a rumok világát.

Közzétéve: 2023.07.23.

ÚJVÁROSI KÁVÉKÓSTOLÓ

2023. JÚLIUS 29., SZOMBAT 10:00

Ha a kávézás szerelmesei közé tartozol vagy csak szívesen kortyolod a különböző eljárásokkal készült kávékülönlegességeket, akkor következő eseményünk biztosan megdobogtatja a szíved.

Szombati kóstolónk alkalmával bemutatjuk bisztrónk aktuális kínálatában szereplő tételeket 3 különböző formában. Kiváló baristánk, Anna vezetésével nem csupán a kóstolásra kínált kávétípusokról lesz szó, hanem azt is alaposan körbejárjuk, hogyan készülnek ezek a kiemelkedő kávék, milyen ismerős és eddig nem látott eszközökkel, technológiákkal dolgoznak baristáink.

A kávékóstoló ára 4.990 Ft / fő.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.07.11.

Gin&Tonic Terasz

2023. JÚLIUS 22., SZOMBAT

A nyári meleg esték legjobb hűsítője 22 féle variációban az Újváros Bisztró gyönyörű teraszán, Dj Rely zenei kíséretében.
Az aktuális 18 Gin válogatásunk mellé most 4 újdonsággal is készülünk, amiket ráadásul a tonik árának a felszámítása nélkül kóstolhatók!

Közzétéve: 2023.06.20.

ÚJVÁROSI STEAK & WHISKY EST

2023. JÚLIUS 14., PÉNTEK 19:00

A prémium steak-ek alapanyagaként azok a ritkaságszámba menő magas márványozottságú marhahúsrészek szolgálnak, melyeket az ország kiemelkedő minőségű állománnyal rendelkező gazdasága szolgáltat nekünk. Erre az estére azokat a különleges, amerikai bontásból származó, szárazon érlelt hazai húsokat hozzák el nekünk, melyeket séfjeink a legnagyobb gonddal készítenek el és tálalnak majd kizárólag az Újváros Bisztró vendégei számára, hogy azok megőrizzék koncentrált ízüket, illetve puha textúrájukat.

A steak menü ára: 18.990 Ft/fő. Whisky párosítással: 29.900Ft/fő.

A helyek száma limitált, 40 főig tudunk fogadni jelentkezéseket.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Várunk mindenkit szeretettel!

Közzétéve: 2023.06.20.

ÚJVÁROSI JÓGA & BRUNCH

2023. JÚNIUS 24., SZOMBAT 8:00 – 9:00

Indítsa lendületesen a hétvégét egy kellemes jóga órával, ahol a Körös-part mellett, a harmóniát sugárzó mocsárciprusok árnyékában teheti félre a mindennapi teendőket.

Az esemény részvételi díja 2 500 Ft, amely minden jelentkezőnek a 60 perces óra végén egy választható ajándék szörpöt/limonádét is tartalmaz.

Ha az óra után éhség gyötörné, akkor ne habozzon csatlakozni hozzánk bruncholni! Minden résztvevő 10% kedvezményt kap a reggelikből, hogy senki ne maradjon üres gyomorral a reggeli fáradalmak után.

Helyszín: Újváros Bisztró

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, melyet messenger üzenetben vagy telefonon teheti meg: +36 20 440 4444

Várunk mindenkit szeretettel!

Közzétéve: 2023.05.16.

ÚJVÁROS BISZTRÓ I. SZÜLETÉSNAP

2023. MÁJUS 24. – MÁJUS 27.

Ünnepelje velünk az Újváros Bisztró első születésnapját, melynek alkalmából közel egy héten keresztül számos ajándékkal és programmal készülünk.

2023.05.24. – SZERDA
AJÁNDÉK SZÖRP MINDEN SÜTEMÉNYHEZ
Kedve támadna kizökkenni a hétköznapokból egy bombasztikus süteménnyel és egy finom szörppel? Az édes feltöltődés jegyében sütemény különlegességeink mellé egész nap ajándék szörppel kedveskedünk, így a hét második felébe is energikusan vethetjük bele magunkat.

2023.05.25. – CSÜTÖRTÖK
AJÁNDÉK PROSECCO A VACSORÁHOZ
Közös vacsora, minőségi időtöltés és egy pohár prosecco: igen, ezek tökéletes esti program ismertetőjelei. Az ellenálhatatlan ételkínálat, a finom italok és az exkluzív környezet mellett ezen a napon minden nálunk elfogyasztott vacsora mellé egy pohár ajándék prosecco-val készülünk.

2023.05.26. – PÉNTEK
AJÁNDÉK ESPRESSO MINDEN REGGELI MELLÉ
Ennek a különleges hétnek tökéletes zárást szánunk. Kezdjük hét utolsó munkanapját egy kiadós reggelivel és egy finom eszpresszóval! Fokozzuk az élményt, így a reggeli mellé minden olasz és magyar specialty espresso kávénkat ajándékba adjuk, hogy kellő lendületbe kerüljünk a szombati eseményünkre.

2023.05.27. – SZOMBAT
SZÜLETÉSNAPI FESZTIVÁL
Koktélpult
Bisztrónk képzett bármixere egyedi koktélkínálattal készül egész napra, és délután 14:00-tól a teraszunkon felállított koktélpultból szolgálja fel az izgalmas tételeket és nyújt információt az italokról.

Bortársaság
14:00-tól a Bortársaság terasz mellett felállított pultjában lehet válogatni a hazai bor és pezsgőtételeket között.

Culinaris
14:00-tól a Culinaris képviselői is csatlakoznak egy külön pulttal mely a nemzetközi paletta bor és habzó tételeit vonultatja fel.

Zene
20:00-tól az elektronikus zenei mixet a Budapestről érkező rezidens, Dj Richie Rich biztosítja.

Várunk mindenkit szeretettel!

Közzétéve: 2023.04.26.

ÚJVÁROSI KOKTÉLLÁZ

2023. ÁPRILIS 28. – MÁJUS 1.

Könnyed kikapcsolódás és pazar élmények várják Önt a hosszú hétvégén is a szarvasi Újváros Bisztróban.

Fedezze fel megújult koktélkínálatunkat most 20% kedvezménnyel, melyeket kóstolva valósággal megelevenedik fine bisztrónk csodás környezete a maga természeti csodáival és látványosságaival.

Az alábbiakban csokrokba szedve mutatjuk be ezeket a fantasztikus italokat, így máris kedvet kaphat az asztalfoglaláshoz.

Közzétéve: 2023.04.24.

JAPÁN VACSORAEST

2023. MÁJUS 12., PÉNTEK

A szarvasi Újváros Bisztró eseménynaptárába ezúttal egy igazán különlegesnek számító eseményt vettünk fel. Kiemelt májusi programként japán vacsoraesttel készülünk, melynek keretében tradicionális étel- és italkínálat, valamint exkluzív atmoszféra várja a japán gasztronómia szerelmeseit. A Holt-Körös partján, festői környezetben található fine bisztrónk minőségi alapanyagokkal és innovatív technológiával ötvözi a lebilincselő távol-keleti ország autentikus ízeit.

Japán vacsoraestünk mesterfogásai
Előétel: Tintahal tempura
Leves: Miso leves
Első főétel: Sushi válogatás
Második főétel: Tonhal steak
Desszert: Japán sajttorta

Legyen igazi sushi rajongó vagy lelkes gasztro kalandor, ha szívesen veti bele magát más országok különleges ízvilágába, az Újváros Bisztró egyedi japán kínálattal, elegáns környezettel és elsőrangú felszolgálással várja.

Az újvárosi japán vacsora est ára: 22.000 Ft, amely az az 5 fogásos menüsort tartalmazza. A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.04.12.

ÚJVÁROSI OLASZ EST

2023.04.21., PÉNTEK 18:00-21:30

A szarvasi Újváros Bisztró a Holt-Körös partján, a Bolza-kastéllyal szemben található, melynek építése – miként az Arborétum megálmodása is – a grófi Bolza család érdeme, akik eredetileg Lombardiából származtak. Az évszázadok során a német, osztrák és magyar kultúrákkal gazdagították az olasz hagyományokat hazánkban. Az újvárosi olasz est alkalmával tisztelgünk történelmi örökségünk, valamint városunk patrónái olasz gyökerei előtt, melyek együttesen a mai napig hatással vannak bisztrónk koncepciójára és környezetére.

Ez alkalommal séfjeink az észak-olasz konyhából merítenek ihletet, melynek jellemzője, hogy többet használ vajat, mint az olívaolajat, valamint a hidegebb klíma miatt jellemzőbbek a friss tészták és a német ihletésű burgonyagombóc, a gnocchi.

Ezen az áprilisi péntek estén vendégeink megkóstolhatják a lombárd térség legkedveltebb húsételét, a nyúlcombragut, melyhez polenta dukál. De ízelítőt kaphatunk a világ legjobb minőségű szarvasgombájából is, minként a tradicionális észak-olasz minestrone levesből, valamint a focaccia névre keresztelt élesztős laposkenyérből is kerül majd tányérunkra.

Az est tematikáját a budapesti Barside koktélbár vezető bartendere, Diego Rastellá olasz koktélkülönlegességekkel spékeli meg. Az elmaradhatatlan olasz klubzene, na meg bisztrónk hangulata szinte átrepít majd bennünket az olasz városok utcáira és éjszakáiba, miközben a környezet adta panoráma és az autentikus ételek által tisztelettel adózunk az olasz hagyományoknak.

5 fogásos olasz menüsorunk:
Előétel: Marha carpaccio, kakukkfű, konfitált salottahagyma, sült kapribogyó

Leves: ÚB Minestore, szezonális zöldségek, parmezán, bazsalikom

Első főétel: Gnocchi, fehér szarvasgomba, fürjtojás,

Második főétel: Nyúlcombragu, polenta, fenyőmag

Desszert: Tiramisu

Merüljünk el együtt a lombárdi gasztronómia különlegességeiben olasz zene kíséretében, és persze újvárosi légkörben.
Az újvárosi olasz est ára: 19.000 Ft, amely tartalmazza a vendégváró falatokat és 5 fogásos menüsort.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.03.29.

Húsvéti brunch & koktél

2023. ÁPRILIS 07-10., 08:30-12:00

Brunch-oljunk együtt a húsvéti hosszú hétvégén az Újváros Bisztróban!

Már javában körülvesz a tavaszi megújulás, sőt a böjti időszaknak is vége, így nem szégyenlősködünk és a délelőttöt bizony végig villásreggelizzük az alföldi régió legtrendibb vendéglátóhelyén, az Újváros Bisztróban. Időt szánunk rá és elmerülünk az ízekben bisztrónk fűtött terasztán és kedvünket leljük abban, ahogy a finomságok által átjár az energia. Most az étlapon található reggeli klasszikusaink mellé három olyan brunch nagyágyút is hoztunk, melyekkel világutazókká válhatunk akár egy délelőtt alatt.

Tavaszi kibővített brunch menünk nemzetközi zászlóshajói 12:00-ig:
– Croissant szendvics Franciaországból érlelt tarjával, selymesen lágy kecskesajttal, kombucha balzsamecettel, friss rukkolával és mustárcsírával – 2.890 Ft
– Amerikai palacsinta az USA-ból az édes ízek kedvelőinek gyümölcsös banán-áfonya kombinációval, csokiszósszal és kókuszhabbal, valamint üdítő mentával és lime-mal – 3.490 Ft
– Kiadós angol reggeli egyenesen az Egyesült Királyságból; grillezett paradicsom, ördögszekér gomba, házi hurka, tükörtojás, paradicsomos bab, kakukkfű és vajas pirítós sokszöge. – 4.490 Ft

Állandó brunch kínálatunk tételei a gyümölcskenyér házi lekvárral, joghurttal és friss gyümölccsel, a szalonnás pirítós sült körtével és rozmaringgal, a klasszikus rántotta, melyet többféle feltéttel kérhetünk, és a közel-keleti ízeket idéző török tojás, mely joghurttal, kaporral és paprikás olajjal készül, sőt harcsát vagy kolbászt is kérhetünk hozzá.

A hétvége meglepetésvendége a teljesen megújult koktélkínálat, ami kizárólag az Újváros Bisztró vendégei részére lett létrehozva. Minden koktél egyedi és szorosan kapcsolódik a bisztró koncepcióhoz, érdemes kísérletezni kinek melyik lesz a nagy kedvenc, vagy inkább hogy melyik signature koktél hangulata passzol legjobban a pillanathoz?

A nap előrehaladtával a brunch-ot délben az á la carte étlap váltja fel, így akkor is érdemes benézni hozzánk, ha a közelben sétáltok vagy csak gyönyörködtök a mocsárciprusok szépséges látványában.
Húsvéthétfőn rendkívüli nyitvatartással, 16 óráig várjuk vendégeinket.

Itt az idő dőzsölni koktélos reggelivel a húsvéti hosszú hétvégén az Újváros Bisztróban!

Közzétéve: 2023.03.03.

Egly borest

2023. MÁRCIUS 24., PÉNTEK, 19:00

“Natúr bor: A legjobb dolog, ami a szőlővel történhet!” – tartják a sümegiek, és nagyon helyesen.

A tavasszal is folytatódó újvárosi élményeink közül most az Egly borestünket ajánljuk vendégeink figyelmébe.
Ezen a márciusi péntek estén bisztrónk a sümegi pincészet natúr borait mutatja be, melyek egyúttal a Balaton-felvidéki borkultúra reneszánszát is jelentik.

A díjnyertes pincészet tulajdonosa, Egly Márk, valamint Póta Richard, sommelier valódi natúr bortételeket vonultatnak fel úgy, mint:
• Tethys Olaszrizling 2021
• Vesperas Olaszrizling 2021
• Virtus Furmint 2019
• Olaszrizling narancsbor 2021
• Moon Angel Pét-Nat Rozé 2022
• Kékfrankos 2021
• Arridens cuvée 2021

És hogy mik azok a natúr borok?
Ezek a borok szűretlenek, az erjedési folyamatokba a “beavatkozás” a lehető legkisebb mértékű. A természetes borok adalékanyagok, kén, illetve egyéb hozzáadott élesztők felhasználása nélkül készülnek, és ez egész folyamatra értendő: a talajtól a palackig.
Első tavaszi exkluzív borestünkre tehát várjuk mindazokat, akik szívesen felfedeznék a természetes sümegi borok világát egy igazi gourmet-kaland keretében borfalatokkal, naturális borokkal és egy meglepetés tétellel.

Ám azoknak is érdemes asztalt foglalni erre a péntek estére, akik remek társaságban, jó hangulatban beszélgetve eltöltenének pár kellemes órát az Újváros Bisztró stílusos környezetében és szívesen fogyasztanák megújult étlapunk egyik lehengerlő fogását, a roston sült kacsamellet kakukkfüves sült csicsókával és áfonyával.

A borest ára, mely tartalmazza az összesen 8 tételes borkóstolót, illetve a vacsorát: 19.900 Ft/fő.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.02.14.

Újvárosi steak est

2023. MÁRCIUS 10., PÉNTEK 19:00

Soron következő, március 10-i újvárosi eseményünk főszereplője egy igazi nagyágyú lesz: a steak.

A prémium steak-ek alapanyagaként azok a ritkaságszámba menő magas márványozottságú marhahúsrészek szolgálnak, melyeket az ország kiemelkedő minőségű állománnyal rendelkező gazdasága szolgáltat nekünk. Erre az estére azokat a különleges, amerikai bontásból származó, szárazon érlelt húsokat hozzák el nekünk egyenesen a Hortobágyról, melyeket séfjeink a legnagyobb gonddal készítenek el és tálalnak majd kizárólag az Újváros Bisztró vendégei számára, hogy azok megőrizzék koncentrált ízüket, illetve puha textúrájukat.

A steak est ára: 24.900 Ft/fő, mely tartalmazza a sokrétű steak ízelítőt. A helyek száma limitált, 25 főig tudunk fogadni jelentkezéseket.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.02.08.

Újvárosi kávékóstoló

2023. FEBRUÁR 18., SZOMBAT 10:00

Ha a kávézás szerelmesei közé tartozol vagy csak szívesen kortyolod a különböző eljárásokkal készült kávékülönlegességeket, akkor következő eseményünk biztosan megdobogtatja a szíved.

A szombati találkozó alkalmával bemutatjuk a bisztrónk aktuális kínálatában szereplő tételeket 4 különböző formában. Kiváló baristánk, Anna vezetésével nem csupán a kóstolásra kínált kávétípusokról lesz szó, hanem azt is alaposan körbejárjuk, hogyan készülnek ezek a kiemelkedő kávék, milyen ismerős és eddig nem látott eszközökkel, technológiákkal dolgoznak baristáink.
A helyszín, ahová a kóstolóra invitálunk, a szarvasi Újváros Bisztró, mely már nyitása óta unikális világ azok számára, akik minden csészében érzik a szenvedélyt és ha csak tehetik, beülnek hozzánk egy újabb specialty kávéélményre.

A kávékóstoló ára 4.490 Ft/fő.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2023.01.20.

Újvárosi Valentin-nap

2023. FEBRUÁR 14., KEDD

Töltsd az év legromantikusabb napját kedveseddel a Holt-Körös legszebb kilátást nyújtó fine bisztrójában. Ünnepeljétek szerelmeteket, andalogjatok meghitt hangulatban a mocsárciprusok árnyékában; mi biztosítjuk a különleges gasztro élményt figyelmes kiszolgálás kíséretében, vendégváró falatokkal és ajándék pohár Carassia Rosé pezsgővel.

Aktuális étlapkínálatunk mellett limitált, 30 főig foglalható exkluzív ebéd / vacsoraajánlatunk
Előétel: osztriga, paradicsom, zeller, tabasco
Főétel: harcsa, kacsaszív, sáfrány, brokkoli, burgonya
Főétel: marha bélszín, zeller, cékla, méz, chili
Desszert: bonbon válogatás (pisztácia-fehércsokoládé, gránátalma-étcsokoládé, banán-étcsokoládé)

A Valentin-napi menü ára 14.990 Ft/fő, mely tartalmazza a vendégváró falatokat és a gyertyafényes, 4 fogásos ebédet / vacsorát. A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Az afrodiziákumokban bővelkedő újvárosi élmény tökéletes választás, mellyel igazán emlékezetessé tehető ez a már önmagában is különleges alkalom. A Valentin-napi ajánlatunk mellett lehetőség van á’la carte fogyasztásra is.

Közzétéve: 2023.01.06.

NAP-VÖLGY BOREST

2023. JANUÁR 27., PÉNTEK 19:00

Az Újvárosi Borklub soron következő eseménye az egri Nap-Völgy Borászat kiválóságait felsorakoztató borest.

A XXV. Egri Borvidéki Borversenyen több arany- és ezüstérmet elnyert pincészet képviselője látogat el bisztrónkba és mesél nekünk boraikról, tételről tételre:
-Nap-völgy fehér cuvée 2019
-Ars Poetica fehér cuvée 2018
-SK Syrah-Kadarka cuvée 2019
-Egri Bikavér Superior 2017
-Kadarka 2020
-3Frankos egri kékfrankos 2018
-Syrah 2018
-Pajados vörös cuvée 2018

„Hiszünk abban, hogy a jó borhoz nem kell más, mint a szőlő természetességének, valamint a borász elhivatottságának és szakmai alázatának egyensúlya. Hiszen a bor jóval több, mint egy mérnöki pontossággal előállított alkoholos ital. A szőlőnek lelke van, ami mesél a tájról, az éghajlatról, a kultúráról.”
A teljes gasztro élményhez – a vendégváró falatokon túl – séfünk egy ízletes fogással járul hozzá, így az est folyamán a kiemelkedő borok mellett igazi újvárosi specialitást is kóstolhatunk.

A borest ára, mely tartalmazza a 8 tételes borkóstolót, illetve a vacsorát: 19.000 Ft/fő

Közzétéve: 2022.12.06.

ÚJVÁROSI SZILVESZTER

2022. DECEMBER 31., SZOMBAT 19:00

Búcsúztassuk együtt az óévet az Újváros Bisztróban szenzációs ünnepi hangulatban.

Az év utolsó estéjén welcome drinkkel, éjféli pezsgővel és 5 fogásos gourmet menüvel várjuk vendégeinket.

MENÜ
Előétel
Sóban sült cékla, lazackaviár, galanga, paradicsom, koriandermag (fűszeres paradicsomszósz)
Leves
Téli, gyömbéres erőleves gyökérzöldségekből, kacsamáj, fekete trombita- és shimeji gomba
Főétel
1. Szójaszósszal karamellizált zelleres, sertéshúsos gyoza, fokhagyma velouté, tárkonyolaj
2. Babérleveles marhasült, sült paprika, lencse, bivalymozzarella
Desszert
Kókuszos tejberizs, madagaszkári vanília, kumquat, mangó fagylalt

ZENE
Az exkluzív újvárosi hangulat zenei felelőse a szegedi lemezlovas, DJ Rely. Fergeteges élő mixe az óévből az újévbe vezet minket a lounge, funk és deep house hullámain keresztül.

A részvételi díj 24.990 Ft/fő, mely tartalmazza a köszöntő italokat és a szilveszteri ételsort. A helyek száma limitált.
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2022.11.22.

TORNAI BOREST

2022. DECEMBER 09., PÉNTEK 19:00

Újvárosi Borklubunk következő eseményeként ajánljuk a Tornai pincészet kiválóságait. A 3 generációs, 75 éves rangos somlói pincészet borai ott vannak több európai és amerikai Michelin-csillagos étteremben és évről évre kitűnően szerepelnek a nagy hazai, illetve nemzetközi versenyeken.

A kiemelkedő borestet bisztrónk séfje is megtámogatja – a vendégváró falatokon túl – egy ízletes szárnyas fogással, nevezetesen a roston sült csirkemellel, melyet fekete retekkel, sült körtével és fekete olívabogyókrémmel, valamint parmezánforgáccsal szolgálunk fel. No meg, fergeteges Tornai borpárosítással, melyeket a borászat képviselője személyesen mutat be nekünk tételről tételre.

A Tornai pincészet borsora
-Tornai Friss Irsai Olivér 2022
-Tornai Prémium Olaszrizling 2021
-Tornai Prémium Furmint 2021
-Tornai Top Selection Aranyhegy Juhfark 2020
-Tornai Top Selection Grófi Juhfark 2019
-Tornai Top Selection Szürkebarát 2015
-Tornai Top Selection Grófi Hárslevelű 2011
-Tornai Top Selection Szent – Ilona Olaszrizling 2011

„A világon sehol máshol nem készülnek a somlaihoz fogható borok, és ezt nem a kötelező elfogultság mondatja velünk. Ezer közül is könnyű felismerni őket: jellegzetes mineralitású, különlegesen tartalmas borok, ami több, külön-külön is fontos tényező összjátéknak az eredménye, amit nagyon szeret a szőlő.” – Tornai pincészet
Most ebből kaphatunk hamisíthatatlan ízelítőt újvárosi módra.

A borest ára, mely tartalmazza a 8 tételes borkóstolót, illetve a vacsorát: 18.000 Ft/fő
A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2022.11.15.

Plantation rumkóstoló

2022. NOVEMBER 25., PÉNTEK, 19:00

A kalózlegendákat most felejtsük el, de azért maradjunk az egzotikus országoknál! Ezen a novemberi péntek estén a Plantation magyarországi márkamenedzsere, Szalmás Márton vezetésével Barbados-tól Guyana-n át Jamaikáig; Guatemalatól Fidzsin át egészen Ausztráliáig utazunk hat selymes, fűszeres és érzéki signature párlat bűvöletében, melyek között limitált tételek is lesznek.

A 6 féle Plantation signature rumtétel, melyeket kóstolni fogunk:
-Plantation Isle of Fiji
-Plantation Xaymaca Special Dry rum
-Plantation Gran Anejo rum
-Plantation XO 20 th Anniversary rum
-Plantation 2007 Australia rum
-Plantation Vintage 2007 Guyana rum

Ne érd be kevesebbel: az újvárosi prémium rumkóstoló a karibi (+ausztrál) világ könnyedsége és a jól csengő Plantation neve által fémjelzett italkülönlegességek egyedülálló történetének találkozásából születik.

Az este folyamán vendégeink bisztrónk kétféle csúcsfogásából,
– a bőrén sült lazacból vagy
– a konfitált malacoldalasból választhatnak, így válik a kóstoló 100%-os élménnyé.

Részvételi díj: 24.990 Ft/fő

A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díjat számítunk fel.

Közzétéve: 2022.11.04.

Újvárosi Márton-napok

2022. NOV. 9., 12:00 – NOV. 13., 21:30

Az Újváros Bisztróban az év bármely szakában hódolhatunk kulináris hedonizmusunknak. Ám libából újborral most érdemes igazán töltekezni, ugyanis Márton-nap alkalmából 5 fogásos libamenüt álmodtunk meg, melyet 2022-es újborokkal is kérhetünk.

Újvárosi libamenü
Előételek: libamáj terrine 5490 Ft | libaleves 2890 Ft
Főfogások: konfitált libacomb 5490 Ft
Desszert: lúdlábtorta 2890 Ft

Újborok
– Dubicz-Sauvignon Blanc 2022
– Bodri-Sári 2022
– Vylyan-Bogyólé 2022
– Figula-Zenit and More Szürkebarát 2022
– Gere-Rosé Cuvée 2022
– Ruppert-A bolond kalapos Portugieser 2022

Foglaljon asztalt és kóstolja végig a teljes Márton-napi kínálatot!

Közzétéve: 2022.10.21.

Őszi brunch hétvége

2022. OKT. 29., 9:00 – NOV. 1., 15:00

Rendkívüli nyitvatartás: H-K – 8:30-16:00

Az Újváros Bisztróban a teljes őszi hosszú hétvégén, szombattól keddig reggel 9-től egészen 15 óráig válogathatsz a különleges brunch ajánlataink közül, emellett reggeli klasszikusaink továbbra is elérhetők lesznek. Bisztrónk exkluzív környezetében vagy fűtött teraszán helyet foglalva olvasgathatsz, internetezhetsz, miközben pezseg a bisztró: mindenütt ismerős arcok és érdeklődő turisták. A hangulat komfortos, mégis különleges.

De mi is az újvárosi brunch-olás titka?
A brunch nem más, mint életforma: kelj későn, sétálj be az Újváros Bisztróba, kezdd a napot egy csésze isteni specialty kávéval és válassz limitált, erre az őszi hétvégére összeállított brunch menüinkből vagy állandó reggelikínálatunkból. Egy pohár kényeztető prosecco vagy koktél csak emelheti a ráérős brunch-olás fényét.

Extra brunch ajánlatunk:
– buggyantott tojás, füstölt harcsa, avokádó, kovászos kenyér
– roston libamáj, barack, aszú zselé, diós kalács
– lassan sült nyaksteak, hagyma-paprika lekvár, kapribogyó, rukkola, kovászos kenyér
– minőségi pezsgőtételek és különleges brunch koktélok

Ha még többre vágynál….
Ezekben kényelmes délelőtti órákban még aktuális reggeli kínálatunkból is kérhetsz egy émelyítően gazdag vajas croissant-t lekvárral vagy kacérkodj egy isteni joghurtos-gyümölcsös granolával. Ha sós ízekre vágynál, friss zöldségekkel tűzdelt rántottánkat se hagyd ki.

Közzétéve: 2022.09.30.

Újvárosi pezsgés

2022. OKTÓBER 15., SZOMBAT

Az Újváros Bisztró ismét nagyot dobbant. Szombati élményajánlatai keretében ez alkalommal a hely legkiválóbb pezsgőtételeit és pezsgő alapú koktéljait kínálja vendégeinek esti élőzenével. Azok számára is remek programlehetőség ez, akik nem kifejezetten pezsgőt fogyasztanának, hanem kellemes gitárdallamokkal és énekkel kísért szombat esti vacsorára érkeznek.

Igazán szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mivel Európa bővelkedik csodás szőlőtermő vidékekben. Bisztrónk most az itthoni pezsgőfelhozatal krémje mellett a francia és az olasz élvonal dobogósaiból is egész napos kedvezményes ízelítőt ajánl, melyek pohárral kóstolhatók.

A gyöngyöző buborékokban gazdag napot 19 órától az énekes-gitáros, Járási László akusztikus estje zárja. Az Indygo zenekar frontembereként is ismert sármőr ez alkalommal az Újváros Bisztró vendégei előtt csillogtatja meg zenei sokoldalúságát.

Az aranylóan csillogó pezsgőélmények mellett természetesen egész nap lehetőség van á’la carte fogyasztásra is.
A számla végösszegéhez 10% felszolgálási díjat számolunk fel.

Közzétéve: 2022.09.09.

Maul borest Újvárosi Borklub nyitóesemény

2022. SZEPTEMBER 24., SZOMBAT, 19:00

A szeptemberben is folytatódó Újváros élményeink következő állomásaként ezúttal Maul Zsolt tölti meg hangulatos bisztrónkat díjnyertes villányi pincészete top-top boraival.

Első őszi exkluzív borestünket ajánljuk mindazoknak, akik:
-kíváncsiak az ország zseniális borásza által felsorakoztatott előkelő borsorra;
-egy igazi gourmet-kaland keretében borfalatokkal és toplistás csúcsborokkal szeretnék megkoronázni a hétvégét;
-jó társaságban, az ország egyik legjobb borászával beszélgetve eltöltenének pár kellemes órát szombaton az Újváros Bisztró különleges hangulatú és elegáns környezetében;
-részt vennének a szárnyait bontogató Újvárosi Borklub nyitóeseményén;
-szívesen fogyasztanák séfünk egyik favoritját, a malactarját káposztás rétessel.

Zsoltot nem csak zseniális stílusa miatt szeretik, hanem azért is, mert kevesen ismerik úgy a jó bor titkát, mint ő. Borai igen sajátosak, egyedi Maul-stílus jellemzi őket. Erre kiemelt eseményre a 10 legizgalmasabb tételt hozza el és avat be ars potetica-jába.

– Blonde 2021 – Fehér Cabernet Franc
– Servus Rose 2022 – Kékfrankos és Merlot
– Lator 2018 – Cabernet Franc
– Hedonista 2018 – Merlot
– Dávid 2018 – Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
– Dániel 2018 – Cabernet Franc, Merlot
– Lilla 2019 – Carmenere
– Valkűr 2020 – Pinot Noir
– Démon 2019 – Syrah
– Zs.Cabernet Virgo 2018 – Cabernet Sauvignon hordóválogatás

“Boraim igen egyedi stílusúak, kedvenc fajtáim pedig a francia fajták, Merlot, Cabernet Sauvignon, ill. a Cabernet Franc. Ezek közül is a Cabernet Franc áll a legközelebb a szívemhez. Saját Franc-om a legnagyobb büszkeségem, amely a Lator fantázianevet kapta.” – Maul Zsolt

A borest ára 15.000 Ft/fő, mely tartalmazza a 10 tételes borkóstolót, illetve a vacsorát. A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

A számla végösszegéhez +10% szervizdíj kerül felszámításra.

Közzétéve: 2022.09.02.

Újvárosi Szilvaélmény

2022. SZEPTEMBER 09-11.

Az idén 24. alkalommal megrendezésre kerülő Szarvasi Szilvanapok Délkelet-Magyarország egyik legnagyobb és legkülönlegesebb gasztro kulturális fesztiválja.

A szeptember második hétvégéjét teljes egészében felölelő szilvaünnep keretében sokszínű kulináris kínálattal és programsorozattal találkozhatunk a Körösök szívében. Az idei eseményt már azért sem szabad kihagyni, mert az Újváros Bisztró külön kínálattal készül erre az alkalomra, melynek minden ízmorzsája kirobbanó élvezetet nyújt.

A szarvasi szilvafeszt célja a szilva népszerűsítése és a hozzá kapcsolódó hagyományok ismertetése. Mi azt mondjuk, ha már szilvás, legyen újvárosi!

Ne habozz kipróbálni az újvárosi spéci szilvásainkat:
– Szarvas legtutibb szilvásgombóca
– Fahéjas szilvaszörp
– Újvárosi szilvapálinka
– Szilvás koktélok
– Szilvás borlimonádé
– Szilvás krémdesszert borpárosítással
+1 ráadás:
– Viharsarki meggysör (nem, direkt nem szilvás)

Sőt, szombaton 18:00-tól bisztrónk teraszán Deep house hangulat garantált a napfény városából DjRely-vel.

Közzétéve: 2022.08.10.

Augusztus 20. az Újváros Bisztróban

2022. AUGUSZTUS 20., SZOMBAT

A környék legnagyobb tűzijátékát rendezik az augusztus 20-i államalapítás ünnepe alkalmából 21:15-től Szarvason. Az esti programon az Újváros Bisztró vendégei Körös-parti teraszunkról és az irodaház VIP erkélyéről csodálhatják meg a látványos tűzijátékot, valamint előtte felejthetetlen kulináris élményben lehet részük, melyet az esti fényekben úszó Szarvas látványképe tesz tökéletessé. Az esemény alatt 3 helyszínen biztosítunk örök emlékeket.

VIP ERKELY
Szarvas legexkluzívabb erkélyén maximum 30 főnek kínálunk VIP élményt köszöntő champagne-nal, 24 karátos arany cappuccinoval és 1 pohár signature koktéllal. Beszélgetés városunk legmodernebb épületének és az újvárosnak a megálmodójával, Szarvas első Hi-Tech épületének megtekintése.
Állóhelyek az erkélyen.
Ár: 15.000 Ft/fő
A program helyfoglaláshoz kötött.

VACSORATERASZ
Köszöntő pezsgő és 5 fogásos vacsora Várvizi Péter kreatív séf megújult étlapjáról, menünkénti borpárosítással vagy alkoholmentes italpárosítással.
Ültetés a terasz éttermi részén.
Korlátozott létszám: maximum 30 fő
Ár: 27.000 Ft/fő
A program asztalfoglaláshoz kötött.

BÁRTERASZ
A régió legszélesebb italválasztékai és az Év Koktélbárja Díjnyertes Ódor András koktélspecialitásai mellett csodálhatjuk a műsort.
Ültetés a terasz bár részén.
Korlátozott létszám: maximum 30 fő
A bárteraszon 18:00-tól nincs lehetőség étlapról rendelni, fogyasztás itallapról lehetséges.

Közzétéve: 2022.06.30.

Tequila Sunset

2022 JÚLIUS 16., SZOMBAT

Az idei nyár fűtött hangulatú estéinek garantált támogatói azok a tequila különlegességek, melyeket vendégeink e hét szombaton kóstolhatnak végig az Újváros Bisztró teraszán.

A latin élőzenével kísért eseményen szem és száj nem marad szárazon, erről a bártendereink által készített különleges tequila alapú koktéljaink, valamint spirit-jeink gondoskodnak 20% kedvezménnyel.

Az élőzenét 19 órától az autentikus latin folklór és akusztikus új-flamenco stílus mestere, Alex Torres perui gitárvirtuóz szolgáltatja.
A hangulat fergetegesnek ígérkezik, vérpezsdítő ízelítőt kaphatunk szombaton a latin életérzésből.

Közzétéve: 2022.06.30.

Fröccsterasz

2022 JÚLIUS 09., SZOMBAT 8:30-24:00

Mert itthon nincs igazi nyári szezon fröccs nélkül!
A hosszúra nyúlt nyári, ráérős beszélgetések, a teraszon ücsörgés, a strandon napozás, a grillpartik tökéletes kiegészítője a fröccs.

Bármilyen bort is választasz alapul, ami biztos: jó fröccs a kevésbé testes, könnyű, legfrissebb évjáratú, minőségi borokból készíthető. Továbbá a fröccs méltán igazi hungarikum is, ugyanis a világon szinte sehol máshol nem fogyasztják ebben a formájában a bort.

A legvalószínűbb az, hogy a leghamarabb akkor jutsz hozzá kedvenc frissítőd által nyújtott maximális élményhez, ha azt az Újváros Bisztróban fogyasztod barátok, napsütés, ÚB-féle sajtfalatok és a Holt-Körös panorámája társaságában 7 féle borunkból készítve.

A fröccs szelídebb változata a borlimonádé, melyből 4 féle változatot szolgálunk fel e hét szombaton bisztrónk teraszán, hogy biztosan mindenki megtalálhassa a számára legkedvesebb verziót.

Minden fröccs és borlimonádé tételünkre 20% kedvezményt biztosítunk.

Közzétéve: 2022.06.17.

Steak & whisky est

2022 JÚLIUS 02., SZOMBAT 19:00

A júliust ezzel a karakteres szombat esti eseménnyel nyitjuk az Újváros Bisztró nem mindennapi környezetében. Ami szó szerint terítékre kerül, az black angus steak válogatás hozzá sült burgonya, saláta, barnamártás, bearnaise szósz.

A steak vacsora ára: 14.900 Ft

Emellett gondosan összeállított whisky tételsort kóstolhatnak vendégeink, melynek alkalmával vendégváró falatokat szervírozunk és felsorakoztatjuk a világ elismert whiskyrégióinak különlegességeit Dobos Dávid, szekszárdi whisky sommelier tolmácsolásában.

Whisky kóstolónkat a bisztró egyedülálló kínálatának ízelítője, illetve kizárólag a kóstolóra összeállított exkluzív tételek alkotják a whisky sommelier ajánlásával:
-Buffalo trace 45 – USA bourbon
-Green spot – Ír single pot still
-Auchentoshan 12 – Skót single malt

Az első három tétel kóstolóját követően tálaljuk fel a vacsorát.
-Compass box The Story of the Spaniard – Skót blended malt
-Nikka from the barrel – Japán blended
-Ardbeg An Oa – Skót single malt

A whisky kóstoló ára: 12.900 Ft

Tökéletes nyáresti élmény, változatos és különleges ízekkel az Újváros Bisztróban nem csupán whisky és steak rajongóknak!
Az eseményen való részvétel asztalfoglaláshoz kötött.

A feltüntetett árak nem tartalmazzák a +10% szervízdíjat.

Közzétéve: 2022.06.16.

Gin & Tonic terasz

2022 JÚNIUS 25., SZOMBAT 14:00 – 24:00

Egy frissítő gin tonic koktél mindig jó választás. Ha ezt a sikkes, mégis vagány italt többféle verzióban a Holt-Körös partjának legszebb kilátást nyújtó teraszán kortyolhatjuk, az már felér egy pezsdítő nyári programmal.

Az Újváros Bisztró egyedülálló gin tonic élményt kínál 20%-os kedvezménnyel e hét szombaton.

Próbáld ki akár a legmerészebb kombinációkat, ugyanis 16 féle G&T vár teraszunkon, melyet végig hangulatos élő DJ zene kísér:
14:00-18:00 Taylor Z.
18:00-24:00 Magda Brothers

Közzétéve: 2022.06.15.

KÁVÉKÓSTOLÓ

2022 JÚNIUS 18., SZOMBAT 14:00 ÓRÁTÓL

Az Újváros Bisztró kávékultúrája felvonultatja a magyar és nemzetközi kávépörkölők legjobbjait. Aki a szombat délután folyamán ellátogat hozzánk, egészen biztosan páratlan ízelítőt kap az 5 tételes vezetett kóstolás által, mely bejárja a kávé útját cserjétől a csészéig.

Program
– összehasonlítjuk a tradicionális olasz pörkölést a világossal
– megnézzük mitől “prémium” egy eszpresszó
– tetten érjük a specialty kávék gyümölcsösségét az igazi kuriózumnak számító cascarán, azaz a kávégyümölcs húsából készülő teán
– megválaszolunk minden kávéval kapcsolatban felmerülő kérdést

A kóstoló tételei
– kétféle cascara
– filterkávé
– prémium specialty eszpresszó
– olasz eszpresszó

Az interaktív, tematikus kóstoló ára
5.000 Ft

Közzétéve: 2022.06.02.

EXKLUZÍV KOKTÉLEST

2022. JÚNIUS 11., SZOMBAT 18:00

Az első Újváros Bisztró-esemény alkalmával valódi ízutazásra invitálunk.
A mediterrán hangulatot idéző terasznyitó partin vendégeink igazi különlegességeket kóstolhatnak italok és ételek tekintetében egyaránt, melyet az élő dj zene tesz majd igazán hangulatossá.

Egyedi koktélajánlatunk
Cigarette After Sex 3.490 Ft
Let Off Steam 3.490 Ft
Spice Route 3.490 Ft

Az itallapunkon szereplő koktélok ára továbbra is 2.990 Ft

További italajánlatunk
Fehér vagy rosé fröccs 800 Ft
Málnás kézműves sör 1.200 Ft
Csapolt prémium szicíliai lager sör 1.280 Ft
Prosecco 1.500 Ft

Az eseményre megálmodott koktélkreációk mellett most először nyílik lehetőség a bárkonyhai kínálatunk kipróbálására limitált mennyiségben, akár asztaltársaságon belüli megosztásban is.

A Várvizi Péter, kreatív séfünk által összeállított menüsorban fellelhető tételek:
Előétel
– Eper friss bazsalikommal, fekete teás kombucha sziruppal és koriandermaggal

Választható főétel
– Szezámos zellerkrém, friss, ropogós retekvariációkkal és citrusos csicseriborsóval
– Roston sült, zsálya-salsa-s harcsafilé nyári zöldségekkel sáfrányos szószban
– Pesztós csirkemell lime-os cukorborsópürével és mentás zöldekkel

Desszert
– Csörögefánk

A 3 fogásos menü ára: 13.990 Ft

A belépés díjtalan.

Töltsd az estéd velünk az Újváros Bisztró első tematikus eseményén.