Online jegy – Újváros Bisztró Steak Est – 2024. június 21., Péntek 18:00

25.900 Ft - Résztvételi díj / fő

ÚJVÁROS BISZTRÓ STEAK EST

2024. JÚNIUS 21., PÉNTEK 18:00

Ezen a napon állandó rendezvényeink egy újabb állomásához érkezünk, ugyanis egy gasztronómiai utazásra invitálunk Titeket!
Ezen különleges kaland során a “kalauzok” Piltz Zoltán Séf és a kollégáink lesznek, akik a régióban méltán híresek vendégszeretetükről. Mindezt az sem igazolja jobban, mint a Dining-Guide és Gasztro-Guide elismeréseink.
Tematikus esténk a steak-különlegességekről, a kortárs magyar gasztronómiáról és az innovatív éttermünk kínálatáról fog szólni.

A kínálatban megtalálható hat különféle steak:
– hátszín
– bélszín
– picanha
– t-bone
– rib-eye
– tomahawk

Kollégánk gondoskodik a borsorról is, hiszen minden tétel mellé választható extra szolgálatásként különleges borpárosítással készülünk, melyről tájékozódjon kollégáinktól.

Kimagasló vendégszeretettel, vízparti környezetben, exkluzív körülmények között várunk a régió legkifinomultabb gasztronómiai úti céljaként emlegetett Újváros Bisztróban!

Állandó rendezvényeink alkalmával korlátozott számban tudunk helyet biztosítani vendégeink számára, így az előfoglalás minden esetben kötelező.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Részvételi díj: 25.900 Ft / Fő

A részvételi díj tartalmazza a vacsora árát.

A számla végösszege a 10% szervízdíjat és a jogszabály szerinti ÁFA-t tartalmazza. A számla végösszege az italfogyasztást nem tartalmazza.

VÁSÁROLJON JEGYET AZ ESEMÉNYRE!

Cikkszám: 11427 Kategória:

ÚJVÁROS BISZTRÓ