Rendezvény

Közzétéve: 2024.05.13.

ÚJVÁROS BISZTRÓ STEAK EST

2024. JÚNIUS 21., PÉNTEK 18:00

Ezen a napon állandó rendezvényeink egy újabb állomásához érkezünk, ugyanis egy gasztronómiai utazásra invitálunk Titeket!
Ezen különleges kaland során a “kalauzok” Piltz Zoltán Séf és a kollégáink lesznek, akik a régióban méltán híresek vendégszeretetükről. Mindezt az sem igazolja jobban, mint a Dining-Guide és Gasztro-Guide elismeréseink.
Tematikus esténk a steak-különlegességekről, a kortárs magyar gasztronómiáról és az innovatív éttermünk kínálatáról fog szólni.

Közzétéve: 2024.05.12.

GASZTROSZÍNHÁZ AZ ÚJVÁROS BISZTRÓBAN

2024. JÚNIUS 7., PÉNTEK 19:00

Hírös Gasztroszínház – A kultúra tálalva!

Nyissuk meg együtt a szarvasi színházi évadot egy különleges és interaktív vacsorával, melyhez a “Food Tourist Improvizációs gasztroszínházi előadás” párosul. Az innovatív magyar gasztronómia találkozása az interaktív kortárs színházzal.

Adott két kiváló színész, akik a rögtönzés mesterei. Adott egy 3+1 fogásos vacsora, amit Piltz Zoltán séfünk álmodott meg. Adott egy különleges helyszín a Holt-Körös partján, az Újváros Bisztró.

MENÜSOR

— VENDÉGVÁRÓ FALATOK
Kakukkfüves almapüré
méz, roppanós rétes
Allergén: glutén

— ELŐÉTEL
Paradicsomleves
bazsalikom, málna, betűtészta
Allergén: glutén, tojás

— FŐÉTEL
Sertés oldalas
Articsoka, Fehérbab, Édeskömény, mangold, pecsenyelé
Allergén: glutén

— DESSZERT
Cseresznyés Panna Cotta
fehércsoki, olivás keksz
Allergén: laktóz, glutén, tojás

Közzétéve: 2024.05.10.

ÚJVÁROS BISZTRÓ SZÜLETÉSNAPI HÉTVÉGE

2024. MÁJUS 24-26., PÉNTEK – VASÁRNAP

Töltsétek velünk a kortárs magyar gasztronómia ünnepét a Holt-Körös partján, festői környezetben, hiszen éttermünk két éves születésnapját ünnepli, melyhez minden napra egy különleges programmal készülünk.

Mindhárom nap egy prosecco üdvözlő itallal várunk Titeket, melyhez Piltz Zoltán séfünk által megálmodott étlapunk gasztro-kínálatát párosítjuk. Ez még nem minden! A merészebb irányvonalakat és az innovatív gasztronómiát kedvelők számára degusztációs menüajánlatunk is elérhető!