fbpx

“A helyet már a nyitás pillanatában minden túlzás nélkül az ország élvonalába sorolhatjuk.” – Magyar Nemzet

Már a bisztró nyitóhétvégéjén vendégeink között köszönthettük Magyarország prominens ételkritikusát, a Magyar Nemzet élvonalbeli rovatvezetőjét, Borbély Zsolt Attilát, aki legnagyobb örömünkre szuperlatívuszokban nyilatkozott az Újváros Bisztróval kapcsolatos első élményeiről.
Soraiban említést tesz a teljes bisztrókínálatról, melyek több műfajban is csúcsokat ostromolnak, s ezt különösen hitelessé empirikus megalapozottsága teszi. Kiemeli a kávé-, bor-, és koktélsorok unikális mivoltát, mely országszerte párját ritkítja minden tekintetben. Az elismert kritikus, a neves országos nyomtatott sajtóban megjelent kritikája szerint az Újváros Bisztróról alkotott összkép lenyűgöző, olyan csapatot sikerült felállítani, melyhez roppant kevés hasonlóval találkozott eddig; a helyet már a nyitás pillanatában minden túlzás nélkül az országos élvonalba sorolja.
A kezdeti lenyűgöző lendületet követően hasonló folytatást jósol a helynek az erdélyi származású elismert politológus a tulajdonosi lendület, illetve a minőségi iránti kompromisszum nélküli elkötelezettség jegyében. Sőt, ígéretet is kaptunk arra, hogy az ország elitjéhez tartozó kreatív séfünk, Várvizi Péter koncepciójával megálmodott vacsora ajánlatának indulásakor biztosan visszatér hozzánk újabb ÚB-impulzusszerzés okán.

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Cím: 5540 Szarvas, Arborétum utca 2.

Telefon: +36 20 440 4444

Asztalfoglalás: itt

Közösség: Instagram | Facebook