Rendezvények

Fine bisztrónk az Alföld szívében, Szarvason található elegáns, mégis barátságos helyszín. Exkluzivitásával kiemelkedik régió újhullámos éttermei közül, prémium étel- és italkínálata által a legjobbak közé tartozik. Kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, lenyűgöző panorámája által egyedi élményt nyújt bármely rendezvényhez. Könnyed atmoszférája által különleges színtere baráti vagy üzleti találkozóknak, kulturális workshopoknak, miként kivételes helyszínt biztosít informális összejövetelek, családi ünnepek megvalósításához is.

ÜZLETI MEGBESZÉLÉSEK, PARTNERTALÁLKOZÓK

NYŰGÖZZE LE ÜZLETI PARTNEREIT!

Legyen szó céges ebédről vagy vacsoráról, High-tech épületünk belső kialakítása elegáns hangulatot teremt olasz prémium design bútorainkkal és az egyedi tervezésű márványpadlónkkal összhangban, valamint rengeteg természetes fénnyel körülölelve, miközben festői környezet tárul elénk a hatalmas, panorámás üvegfelületeken keresztül.

Az Újváros Bisztró magas technikai felszereltségének köszönhetően, lehetőség van a fények és a hangulat testreszabására, a zenei stílusok meghatározására, továbbá saját zenei lista lejátszására is. A tökéletes prezentációhoz többek közt rendelkezésre áll egy bérelhető konferenciaterem 70’-os monitorral, melyet igény szerint hozzá tudunk rendelni az eseményhez.

TELJESKÖRŰ CATERING

A GASZTRONÓMIA SZERELMESEINEK

A hely, ahol a gasztronómiai élmény is garantált.

Az executive séfünk által megálmodott fogásokat képzett személyzetünk szervírozza, bor- és italajánlással. A nem mindennapi gasztro élményt aktuális étlapunk tételei biztosítják, melyeket séfünk felügyelete mellett személyes igényekhez is igazítunk

SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ ESKÜVŐI HELYSZÍN!

NYŰGÖZZE LE A NÁSZNÉPET!

Bisztrónk ideális helyszín a „Nagy napra”. High-tech épületünk modern belső kialakítása, és a festői környezet garantálja a felejthetetlen esküvőt. Az esküvő megkoronázásaképp egyedi torta megrendelésére is lehetőséget biztosítunk.

SZÜLETÉSNAPOK ÉS CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

A VIDÁM HANGULATÉRT

Ballagási ebédhez, évfordulóhoz vagy egyéb családi ünnephez keres tökéletes helyszínt? Szervezzen meglepetés party-t az ünnepeltnek a Körös-part csodás környezetében, ahol modern, mégis barátságos környezet teszi felejthetetlenné a hangulatot.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Érdeklődjön rendezvényeink után!

    Adatkezelési tájékoztatót *